Trekammarbrunnar

- Enskilt avlopp till fastighet-

Har du en tomt som inte är ansluten till kommunalt avlopp är en trekammarbrunn (enskilt avlopp) ett alternativ för att samla upp avloppsvatten. Om du som har ett enskilt avlopp eller köper en fastighet med enskilt avlopp, ansvarar du för att din avloppsanläggning uppfyller lagens krav, har tillstånd och för att anläggningen sköts och underhålls på ett bra sätt.

Vi tar på oss helhetslösningar med allt från projektering kontakt med kommun, till färdig installation av trekammarbrunnar minireningsverk till ett fast pris.

FRån start till slut

Vi finns med er hela vägen, från tanke till färdigt projekt. Vi hjälper er med alla bitar och ser till att ni får de papper och beslut ni söker. 

Kostnadsfri offert

Vet ni vad ni vill göra och behöver få en prisuppgift? Då kan ni höra av er till oss, även om ni är i första skedet i ert nya bygge kan ett samtal vara värt tiden. Vi hjälper gärna till från början för att öka förutsättningarna för ert bygge.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa er, tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en offert eller om ni har funderingar kring ert nya projekt!