DEkorsten

- brett utbud av dekorsten -

Skapa levande kontraster mot plattor eller husväggen med vacker dekorsten. Dekorsten intill husväggen hindrar jord och smuts från att skvätta upp på väggen. Som ytskikt i rabatten bevarar de fuktigheten och jämnar ut värme och kyla vår, sommar och höst. Dessutom skapar de inte minst ett otroligt vackert uttryck i din trädgård.

Vi tillhandahåller dekorsten i alla färger och storlekar. Vi säljer på 15-20kg/ säck eller 800kg/ säck. Komplett sortiment hitter ni på på Benders.se eller Starka.se.

Kontakta gärna oss om du har några frågor om vår dekorsten.

En dekorsten för alla

Med vårat stora utbud är vi övertygade om att ni kommer hitta något som känns helt rätt för just er. Skulle ni inte själa vara helt säkra kan vi lgivetvis komma med förslag på vad som är trendigt och vad som alltid kommer hålla stil genom åren.

Kostnadsfri offert

Vet ni vad ni vill göra och behöver få en prisuppgift? Då kan ni höra av er till oss, även om ni är i första skedet i ert nya bygge kan ett samtal vara värt tiden. Vi hjälper gärna till från början för att öka förutsättningarna för ert bygge.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa er, tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en offert eller om ni har funderingar kring ert nya projekt!