grus

- Köpa grus med direkt leverans? -

Vi tillhandahåller ett brett utbud av material om du ska anlägga väg eller håller på med andra anläggningsarbeten eller exempelvis behöver jord och fyllnadsmassor till större och mindre tomtarbeten.

Vi säljer en rad olika bergkrossprodukter såsom stenmjöl, bärlager, makadam samt även andra produkter såsom förstärkningslager och dekorgrus i alla färger.

Grus i alla mängder

Om ni behöver köpa grus för olika typer av projekt, erbjuder vårt företag grusleverans som passar alla behov. Vare sig det gäller grus för vägarbeten eller för anläggning av tomtgrunder, har vi lösningar som passar både stora och små projekt. Vi förstår vikten av att få rätt sort och mängd av grus, och vårt team är här för att hjälpa er. Kontakta oss idag för att diskutera era specifika krav och få en kostnadsfri offert. Vår grusleveranstjänst är anpassad för att möta era unika behov och önskemål, oavsett omfattningen på ert projekt. Genom att välja oss för att köpa grus, garanterar vi en smidig och effektiv service.

Kostnadsfri offert

Vet ni vad ni vill göra och behöver få en prisuppgift? Då kan ni höra av er till oss, även om ni är i första skedet i ert nya projekt så kan ett samtal vara värt tiden. Vi genomför våra grusleveranser med utgångspunkt från Umeå runt hela Västerbotten.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa er, tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en offert eller om ni har funderingar kring ert nya projekt!

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.