GRÄSMATTOR

- Hjälp att anlägga gräsmatta? -

Vi sköter hela ledet och hjälper er att anlägga en ny gräsmatta, från terrassering till färdig gräsmatta. Vill ni bara köpa jord så är det inte heller några problem.

Vi tillhandahåller gräsmattejord i bästa kvalité. Vår gräsmattejord är en sållad och jämn mineraljord med stabil struktur. Den passar som grund till nyanläggning och restaurering av gräsytor. Lämpar sig lika bra till rullgräs som sådda gräsytor. Sanden ger jorden struktur och genomsläpplighet medan leran och det organiska materialet ökar jordens fukt – och näringshållande förmåga.

Jord med rätt mineraler

Vill ni lägga en ny gräsmatta? Då har ni hittat rätt, vi tillhandahåller den rätta jorden för att ni ska lyckas med ert projekt. Vår jord är anpassad för såväl rullgräs som sådda gräsytor. Den innehåller rikligt med mineraler och ger en stabil grund för er tomt. 

Rullgräs

Vill ni snabbt få ordning på er tomt hjälper vi er hela vägen. från grunden till att gräsmattan ligger helt klar. För jämnast och snabbast resultat rekommenderar vi en rullgräsmatta som vi självklart tillhandahåller.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa er, tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en offert eller om ni har funderingar kring ert nya projekt!

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.