Dränering

- Slipp fukten i källaren -

Fukt i källaren? Ofta kan fukt- och mögelskador bero på yttre omständigheter men inte alltid beroende på dräneringen. Det är av största vikt att man undersöker orsak och verkan och utarbetar ett åtgärdsförslag innan några arbeten startas. Risken är annars stor att man sätter in fel åtgärder och förvärrar skadan dessutom till onödigt dyra kostnader. En väldränerad grund är förutsättningen för ett friskt hus.

Husgrunder & markförhållanden

Dränering är vanligen ett stort projekt som kräver planering och kunskap. När vi utför ett dräneringsjobb är vi alltid noga med att följa arbetsinstruktionen för dräneringen. Vi använder varierande dräneringsmetoder beroende på olika typer av husgrunder och markförhållanden. Vi arbetar flexibelt och anpassar oss efter just din situation.

Kostnadsfri offert

Vet ni vad ni vill göra och behöver få en prisuppgift? Då kan ni höra av er till oss, även om ni är i första skedet i ert nya bygge kan ett samtal vara värt tiden. Vi hjälper gärna till från början för att öka förutsättningarna för ert bygge.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa er, tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en offert eller om ni har funderingar kring ert nya projekt!