Grunder

- Grunder till hus av alla slag -

Grunden är viktig, den skall bära upp ditt hus eller fritidshus i kanske 100 år. Med våra grundläggningspaket har vi gjort det ännu enklare att bygga hus. Vi erbjuder dig ett komplett grundläggningspaket med färdigisolerade element, i hög kvalitet och med rustik borstad yta, klara för utläggning.

Vi levererar kompletta grundläggningspaket från Benders. Grundpaketet är av högsta kvalitet, är enkelt att sätta och passar även för självbyggaren.

Behöver ni hjälp med en helhetslösning så kontaka oss vi gör kompletta grunder till ett fast pris.

Rätt grund till rätt hus

Med hjälp av våran leverantör ser vi till att leverera grunder som håller länge. Går ni i tankarna på att bygga är vi alldrig längre bort än ett samtal. Vi hjälper er gärna från start till slut med erat projekt.

Kostnadsfri offert

Vet ni vad ni vill göra och behöver få en prisuppgift? Då kan ni höra av er till oss, även om ni är i första skedet i ert nya bygge kan ett samtal vara värt tiden. Vi hjälper gärna till från början för att öka förutsättningarna för ert bygge.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa er, tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en offert eller om ni har funderingar kring ert nya projekt!