Stenläggning

- Stenläggning för uppfart eller uteplats? -

Att använda sig av sten, stenplattor eller betongblock för att skapa en gångväg, uppfart till garaget, uteplats eller trappa vid huset är ett väldigt trevligt alternativ som ger många valmöjligheter. Till skillnad från exempelvis asfaltering eller att anlägga en grusgång går det att få väldigt många olika variationer i fråga om färger och texturer och resultatet blir så gott som underhållsfritt och håller i åratal om det är väl utfört.

Stenläggning är därför en bra investering om man vil ha ett hållbart och relativt underhållsfritt resultat.

Stenläggning från start till slut

Kanske har du redan en idé om hur det ska se ut? Då kikar vi tillsammans igenom ditt tänkta projekt och ser hur vi kan genomföra det på bästa sätt. Har du svårt att hitta den perfekta lösningen själv? Då är vi gärna med i planeringsarbetet. Det betyder att vi kommer hem till dig och hjälper till med allt ifrån att ge idéer till att skissa upp förslag med både former och materialval.

Ett resultat som håller

När tjälen går ur på våren är det lätt att marken under rör sig. Därför är det viktigt att man har gjort ett bra underarbete med tillräcklig dränering för att undvika att stenarna på ytan förskjuts. Om man gör allt rätt får man ett resultat som kan hålla i årtionden, faktiskt århundraden om man underhåller väl.

Tveka därför inte att anlita oss. Vi kan stenläggning och har en lösning för just dig.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa er, tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en offert eller om ni har funderingar kring ert nya projekt!

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.