Kontakt

- Vi finns i hela västerbotten -

Ett lyckat stenprojekt kräver både förberedelser och eftertanke. Det gäller att göra rätt från början för att uppnå den efterlängtade altanen, trappan eller muren. Oavsett hur ditt drömprojekt ser ut så hjälper vi dig att förverkliga det. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss här .

Boka ett hembesök

Har du ett spännande markprojekt som vi kan hjälpa till med? Tveka inte att boka ett kostnadsfritt hembesök. Våra hembesök är helt kostnadsfria och du binder dig ej till något.

  Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Huvudkontoret i Umeå

  Markstensbolaget i Strand AB är ett  mark- och anläggningsföretag med säte mellan Vännäs och Umeå. Det ägs och drivs av Andreas Berggren. och företaget strävar hela tiden efter att leverera en produkt som är av högsta kvalitet. 

  lycksele & nordmaling

  Vårat huvudkontor är beläget i Umeå men vi är verksamma i hela Västerbotten Där givetvis inkluderat Lycksele & Nordmaling. Ta kontakt med oss så kommer ni få ett rättvist pris på ert projekt.

  Vännäs & Skellefteå

  Inlandet och kusten. Vi är aktiva där vi behövs. Har ni en bostad eller en tomt någonstans i Västerbotten kan ni lita på att vi mest troligt kan hjälpa er. Vi är flexibla och försöker alltid att erbjuda lösningar som ska passa dig som kund.

  Västerbotten

  Vill ni läsa mer om vår verksamhet i just Västerbotten? Då kan ni följa länken nedan och få mer information.

  Kontakta oss

  Vi kan hjälpa er, tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en offert eller om ni har funderingar kring ert nya projekt!

   Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.