Markstensbolaget

- Kvalité i focus -

Markstensbolaget i Strand AB är ett mark- och anläggningsföretag med säte i Umeå. Det ägs och drivs av Andreas Berggren.

Vår idé är att med bred erfarenhet inom maskin och anläggning kunna hjälpa både privatpersoner och företag med allt från v-a läggning till gräs och stenläggning.

Vårt mål med ett avklarat arbete är att kunna lämna arbetsplatsen och veta att kunden är nöjd med så väl första bemötandet till avslutat arbete.

Tveka inte att kontakta oss för ett gratis hembesök där vi tillsamman går igenom ideer och tankar i just ditt projekt.

pavement surface, paving stones, texture

Vi erbjuder även tjänster så som service av fordon och maskiner. I vår maskin hall finns det gott om verktyg och utrymmen för att ta hand om såväl små projekt som stora. Vi kan reparera och underhålla såväl grävmaskiner som robotgräsklippare.

Service avtal för era maskiner och redskap, vi har kunskap och fordon för att kunna göra service ute på fältet, samt i vår verkstad.

Ett bolag med kunden i focus. Genom våra verksamma år har vi sett till att vi alltid ska leverera till vårt yttersta. Vi har många återkommande kunder vilket är ett bevis på vårt hårda arbete.

Vi ser fram emot att träffa nya kunder och göra fler drömmar möjliga, tveka inte på att höra av er till oss om ni behöver hjälp.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa er, tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en offert eller om ni har funderingar kring ert nya projekt!

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.