Murar

- Hjälp att bygga mur? -

En mur kan rama in, avgränsa och binda samman. Beroende av form, färg och struktur framhävs eller harmonierar muren med den kringliggande miljön. En platt yta kan förändras dramatiskt med hjälp av en fristående mur och ge ett helt annat intryck. En sluttande tomt blir vackrare och mer praktisk tack vare stödmurar som tar upp nivåskillnader och bildar terrasser. Låga stenmurar ramar in rabatter och håller växter och jord på plats. Behöver du hjälp att bygga mur? I så fall är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi verkar i Umeå med omnejd.

Hållbar investering

Att bygga en mur är en svår och tung utmaning och det är viktigt att muren blir rätt från början. Att investera i en fin mur är ett smart drag istället för en häck som behöver vårdas flera gånger om året för att hålla. En bra mur står stadigt mot väder och rusk och håller hela livet.

Brett sortiment

Det finns oändligt många stenar och olika material att kombinera för att få en vacker mur. Populära material för att bygga mur är betong, l-stöd, gabioner, blockstenar eller lecablock. Vi tillhandahåller murar med oändliga möjligheter till variation. Låt kreativiteten och skaparglädjen ta över så blir resultatet exceptionellt.

Kontakta oss

Vi kan hjälpa er, tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en offert eller om ni har funderingar kring ert nya projekt!

    Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.