Murar

En mur kan rama in, avgränsa och binda samman. Beroende av form, färg och struktur framhävs eller harmonierar muren med den kringliggande miljön. En platt yta kan förändras dramatiskt med hjälp av en fristående mur och ge ett helt annat intryck. En sluttande tomt blir vackrare och mer praktisk tack vare stödmurar som tar upp nivåskillnader och bildar terrasser. Låga stenmurar ramar in rabatter och håller växter och jord på plats.

 

Att bygga en mur är en svår och tung utmaning och det är viktigt att muren blir rätt från början. Att investera i en fin mur är ett smart drag istället för en häck som behöver vårdas flera gånger om året för att hålla. En bra mur står stadigt mot väder och rusk och håller hela livet.

 

Det finns oändligt många stenar och olika material att kombinera för att få en vacker mur. Populära material för att bygga mur är betong, l-stöd, gabioner, blockstenar eller lecablock.

 

Vi tillhandahåller murar med oändliga möjligheter till variation. Låt kreativiteten och skaparglädjen ta över så blir resultatet exceptionellt.

Markstensbolaget i Strand AB
Kontaktvägen 7
901 33 Umeå
Kontakt
0738 142 837
info@markstensbolaget.se
 


© 2021 Markstensbolaget i Strand AB
Information om cookies